TRO og HOLDNINGER... 
Velkommen til Per Arild Struksnes´hjemmeside! 
NYT TILBUD!

FotoShots.dk - Fang Øjeblikket!

Kunne du tænke dig at få naturlige, flotte billeder af dine børn, børnebørn - eller bare af din familie?
Jeg tager ud til din familie, og leger "fluen-på-væggen". Fanger øjeblikket når dine børn er i naturlige situationer. I jeres hjem, eller ude i naturen.  Læs mere her, og se nogle eksempler fra lignende fotosessions her.

FOTOBOG - med inspiration til dit liv!

En helt ny fotobog har set dagens lys! I samarbejde med lyttilgud.dk har jeg udgivet en fotobog i A4-størrelse, trykket på lækkert papir, med 128 sider. Bogen hedder "Gud ønsker at blive ven med dig!" - og er en bog, hvor fascinerende fotos kombineret med Bibelens budskab vil inspirere dig til at undersøge nærmere hvem denne Gud nu er... Lige så egnet til dig, som ikke kalder dig kristen, som til dig som har været det siden barnsben...

Bogen kan bestilles HER

Klik her for mere information om bogen: Familiefoto, familieportræt
HVEM ER JEG? 

 

Jeg er født i Lillehammer, Norge, gift med min dejlige kone, Jane - fra Bornholm. Vi har tre børn: Christoffer, Kasper og Karoline. Jeg er uddannet som fysioterapeut, og siden 1999 har jeg arbejdet som produktspecialist i ProTerapi A/S, der vi leverer udstyr til det danske sundhedsvæsen. Jeg er en ivrig fotograf, som har taget Danmarks første kompetencegivende kursus for amatørfotografer hos den professionelle fotograf Casper Tybjerg. Dette betyder, at jeg kan holde priserne nede, da jeg ikke "lever af" min fotografering. Tag et kik på billederne her på siden, og send mig en mail, hvis du vil vide mere :-)

Familiefoto, familieportræt
Lav din egen hjemmeside med mono.net